Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Skab din egen yogapraksis

Skab din egen yogapraksis

Sommerkurset i hensyntagende yoga henvender sig til dig, der kan have glæde og gavn af, at få etableret en yogapraksis, som du nemt kan hive op af baglommen, når du har brug for det. 

Har du været under stort pres, eller været igennem et sygdomsforløb som gør, at du har brug for, at der bliver taget ekstra hensyn til dig, er dette kursus skræddersyet til dig. Mange yogadeltagere ville ønske, at de kunne lave yoga derhjemme, når hverdagen gør, at de ikke lige kan komme ned i studiet eller centret til den ugentlige yoga. Samtidig kan det være svært at huske de forskellige stillinger - hvordan var det nu lige, jeg skulle gøre for at passe på mine knæ? 

Stillingerne på sommerkurset bliver simple og effektive, og der bliver ikke så mange stillinger at skulle forholde sig til. Til gengæld bliver yogastillingerne sammensat på en måde, så de er nemme at huske og derfor lige til at tage med hjem og praktisere. Vi øver dem igen og igen, så sikkerheden er i top og din krop nemt kan genkende og finde tilbage til dem. Så forvent ikke en masse kreative stillinger, som vil få dig til at ligne en akrobat, men forvent hellere en dyb og vedvarende effekt på krop og sind. Udover at få skabt din egen praksis, vil du på så intensivt et kursus kunne mærke, hvor effektiv yoga er. Her bliver virkelig mulighed for at fordybe sig. 

Kurset afholdes i vores vidunderlige lyse lokaler i Teglgårdstræde 8 B i indre by - tæt på Nørreport Station. 

Den gamle, fine bygning ligger lidt tilbagetrukket fra vejen, så der er stille og roligt. 

Filtrér

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser