Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
kvinder der træner gulvøvelser

Gotvedgymnastik

Gotvedgymnastik i København – få balance i kroppen

Lær at bruge kroppen naturligt med gotvedgymnastik og opnå kropslig og mental balance. Gotvedgymnastik er inspireret af Helle Gotveds tanker og handler om at opnå sammenhæng, balance og fri bevægelighed i alle led. Gotvedgymnastik er for dig, der vil have kroppen godt arbejdet igennem. Vi har kurser for alle uanset alder og eventuelle gener. Du kan også gå til gotvedgymnastik kun for kvinder.

Hvem underviser i gotvedgymnastik?

Underviserne i gotvedgymnastik er alle uddannet fra Gotvedskolen med masser af erfaring med såvel afspænding som bevægelse. Læs mere om den enkelte underviser under holdinfo.

Hvor kan jeg gå til gotvedgymnastik?

Vi tilbyder undervisning i hele hovedstadsområdet. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus i gotvedgymnastik herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér