Skip to content
Motion og træning hos FOF København

Funktionel træning

At have en stærk krop i god balance giver energi og overskud til at klare en travl hverdag. Vi træner bevægelighed, styrke og smidighed, så du opnår en funktionel kropsstyrke og bliver ved med at have det godt i din krop mange år fremover.

Vi begynder med en grundig opvarmning af hele kroppen, og fortsætter med styrketræning med forskellige redskaber, så alle muskelgrupper bliver gennemarbejdet. Ryg- og mavemuskulaturen får optimal opmærksomhed med henblik på en forbedret kropsholdning og bevægelighed.

Vi afslutter med udstrækning og afspændingsøvelser.

Holdet er for alle, og det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 27.01.2024 10:35-11:45 KBH V, Vesterbrogade John Ludvigsen
2 Lørdag 03.02.2024 10:35-11:45 KBH V, Vesterbrogade John Ludvigsen
3 Lørdag 10.02.2024 10:35-11:45 KBH V, Vesterbrogade John Ludvigsen
Se alle Se færre
Underviser

John Ludvigsen

Uddannelse: Jeg er uddannet i fitnessbranchen, Dansk Idrætsforbund og Dansk Svømmeforbund og er certificeret indenfor en bred vifte af motions- og bevægelsesaktiviteter. Herudover er jeg uddannet babysvømmelærer, motionsbokseinstruktør og fitnessinstruktør, samt pilates reformer hos Energii København.

Undervisningserfaring: Jeg har brugt det meste af mit liv på undervisning indenfor bevægelse og eliteidræt. Jeg underviser i stort set alt indenfor bevægelse herunder spinning, step, dans samt træning i varmtvandsbassin. Ydermere har jeg været landstræner for Dansk Svømmeunion, Dansk Triatlon Forbund og ikke mindst Dansk Handicap Idræts-Forbund, parallelt med at jeg har været cheftræner for Kvik Kastrup i 20 år og siden Ballerup Svømmeklub. I begge klubber havde jeg adskillige atleter til OL, VM og EM.

Jeg har de seneste år været træningskonsulent/underviser inden for senioridræt i kommunalt regi og lært en masse for den ældre målgruppe, som jeg nu glædeligt deler ud af på mine hold hos FOF København.

Andet: Min undervisning er karakteriseret ved, at jeg altid sætter den enkelte kursist i centrum – uanset motionsform. Herudover er jeg en underviser med humor og et smil på læben.