Skip to content
billede af personer der træner på stepbænke

Træn din styrke og smidighed

Træn din styrke og smidighed

Vil du styrke kroppen? Forbygge skader? Få mere overskud i din hverdag samt sikre mere mobilitet nu og senere i livet?

Så kom med på dette hold, hvor vi målrettet arbejder med at (gen)opbygge kroppens naturlig bevægelsesfrihed og styrke. En styrke og smidighed der er helt naturlig for børn, men i takt med at vi bliver ældre og tilpasser os en mere stillesiddende hverdag og/eller bevæger os mere ensidigt, så mister vi også noget af mobiliteten og styrken til at bevæge os naturligt og hensigtsmæssigt. Mange af os udvikler dårlig holdning, der kan give problemer i nakke, skuldre, ryg og knæ, men som også påvirker åndedrættet og evnen til at benytte lungernes fulde kapacitet.

Øvelserne er plukket fra forskellige træningskoncepter inden for naturlig bevægelsestræning så som Nutritious Movement, NovNatâ, Yoga Conditioning mv. Ud over at give dig mere styrke, større mobilitet og mere hensigtsmæssig kropsholdning er målet også, at du bliver mere opmærksom på din krop og dit sind.

Holdet er både for dig, der i forvejen dyrker sport samt for dig, der bare gerne vil i gang med at træne. Du kan forvente, at dele af programmet muligvis vil give sved på panden, mens andre dele vil føles mere rolige. Som udgangspunkt kan alle med normal mobilitet deltage på holdet.

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser