Skip to content

Med få undtagelser afslutter og tilbagebetaler vi alle hold med mødegange før 21. maj – og forventer at kunne starte nye hold op fra 21. maj.

Læs mere her
Træning i naturen hos FOF København

Motion i naturen (ej corona-aflyst)

Vi træner i den skønne natur omkring Bagsværd Sø med gang og forskellige øvelser.

I træningen bruger vi naturens materialer såsom balancetræning på træstammer, forhindringsløb (-gang) i kuperet terræn, styrketræning ved forskellige bænke, konditionstræning i forbindelse med forskellig gang og hastighed. Vi starter altid med opvarmning og slutter med afspænding.

Husk påklædning til vejret samt gode sko.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 20.04.2021 16:00-17:30 Tyrolerhuset Helle Elkjær Johannsen
2 Tirsdag 27.04.2021 16:00-17:30 Tyrolerhuset Helle Elkjær Johannsen
3 Tirsdag 04.05.2021 16:00-17:30 Tyrolerhuset Helle Elkjær Johannsen
Se alle Se færre
Underviser

Helle Elkjær Johannsen

Uddannelse: Fysioterapeut.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har taget en del kurser bl.a. Fysiopilates, bassinkurser, åndedrætskurser m.m.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 1996 i dans, motionsgymnastik og diverse hensynstagne hold såsom Fysiopilates, træning for folk med osteoporose, ryghold, hjertehold, gigthold, træning i maskiner, varmvandstræning, Pilates i varmt vand, stavgang, motion i naturen, mindful bevægelse i naturen og balancehold.

Andet: Jeg synes, det er afgørende, at kursisterne på mine hold får en grundig træning ud fra deres behov og niveau. Det er vigtigt, at man som kursist føler sig set og lyttet til. I min træning får den enkelte kursist større kropsbevidsthed, så man lærer at lytte til kroppens signaler. Derudover mener jeg også, at det er vigtigt at skabe en god hold-dynamik med varme, glæde og smil.