Skip to content
Online yogakursus hos FOF København

Restorativ yoga – online

På dette yogahold vil du blive guidet igennem nogle blide yogastillinger og stræk på yogamåtten, inden vi fortsætter med den restorative yoga. Du vil få hvile i nogle afslappende stillinger, mens din krop er understøttet af tæpper og puder. Dette vil hjælpe dig til at komme dybere ind i afspændingen, hvor det bliver muligt at løsne op for spændinger og heale dig selv og få større overskud og ro i kroppen.

Der vil blive taget individuelle hensyn, og undervisningen tilpasses den enkelte deltager. Inden første mødegang vil underviseren sende en liste med forslag til udstyr, som du kan kigge efter i skabe og på hylder og se, hvad du har, så det er klart, før vi starter.

Og hvad med det tekniske?

  • Onlineundervisningen foregår via programmet Zoom, som er meget brugervenligt.
  • Det eneste, du har brug for, er en computer med webcam og en god internetforbindelse.
  • Inden opstart vil du modtage link af underviseren med indkaldelse til holdet, og det samme link kan du bruge til hver mødegang.

Information

  • Dato 04.05.2021-22.06.2021
  • Adresse Online
  • Bemærkninger

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 04.05.2021 20:00-21:30 Online Mayamarie Munkholm
2 Tirsdag 11.05.2021 20:00-21:30 Online Mayamarie Munkholm
3 Tirsdag 18.05.2021 20:00-21:30 Online Mayamarie Munkholm
Se alle Se færre
Mayamarie Munkholm underviser hos FOF København
Underviser

Mayamarie Munkholm

Uddannelse: Hatha yogalæreruddannelse på 320 timer hos Åse Kristensen ved Kreativ Yoga på Frederiksberg. Børneyogalærer uddannelse hos Emmamaria Vincentz igennem det Lille yogahus. Hormonyogalærer uddannelse hos Dinah Rodrigues i Berlin. Restorativ yogalærer, certificeret igennem Judith Hanson Lasater i London. Yogaworkshops hos Angela Farmer i München og på Lesbos. Deltager løbende i kurser med yoga og på yogarejser.

Andre faglige kvalifikationer: Folkeskolelærer med Master i scienceundervisning

Undervisningserfaring: I flere år har jeg undervist i familieyoga og restorativ yoga.

Andet: Yoga handler om at skabe samklang og bidrager til vores følelse af helhed. At høre sammen – være en del af noget. Jeg lægger vægt på at møde mennesket, der hvor det er. Jeg tager udgangspunkt i både den enkeltes og i gruppens behov.