Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Hatha yoga – for en bedre balance

Yoga er en fantastisk måde at opbygge styrke, forbedre fleksibilitet og reducere stress på.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette hold arbejder vi b.la. med yogaøvelser fra det klassiske hatha yoga-system, der både styrker, balancerer, koordinerer og strækker kroppen.

Hver time vil bestå af både yoga- og åndedrætsøvelser. Vi afslutter derefter med en afspænding, så der opnås balance i både krop og sind.

Øvelserne udføres typisk i et roligt tempo og med bevidsthed, hvor alle kan være med.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.09.2024 10:20-11:30 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Mabel Kernn
2 Fredag 13.09.2024 10:20-11:30 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Mabel Kernn
3 Fredag 20.09.2024 10:20-11:30 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Mabel Kernn
Se alle Se færre
Underviser

Mabel Kernn

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en fysioterapeut uddannelse, en pilates og yogalærer-uddannelse i ryggen har Mabel Kernn efterhånden samlet 20 års behandlings- og undervisningserfaring samt mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Til daglig arbejder Mabel som konsulent, underviser på Det Kongelige Teater og praktiserende fysioterapeut på Havnestadsklinikken på Islands Brygge. 
Hun tager også ud i virksomheder, hvor hun gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper.

Mabel fortæller: Min passion for bevægelse har igennem de sidste 25 år været mit arbejde og eget anker til at opnå større bevidsthed, sundhed og balance. Og jeg glædes fortsat dagligt over at kunne inspirere, motivere og guide mennesker til egen og større kropsforståelse, balance og sundhed bl.a gennem træning, øvelse, meditationer, 1:1 behandlinger og samtale. Jeg er certificeret sundhedsmentor, idrætslærer og fysioterapeut og har uddannelser inden for bevægelsesformerne yoga, pilates og qigong, der er en stor del af min egen praksis.

mabelkernn.dk