Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
foto af kvinde der dyrker yoga

Hatha yoga

Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes.

Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Vi træner også åndedrættet, der er afgørende for en stærk, blød og smidig krop og en god mental balance.

Vi afslutter med afspænding.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 31.08.2023 17:30-19:00 Virum, Frederiksdalsvej Britta Feusi
2 Torsdag 07.09.2023 17:30-19:00 Virum, Frederiksdalsvej Britta Feusi
3 Torsdag 14.09.2023 17:30-19:00 Virum, Frederiksdalsvej Britta Feusi
Se alle Se færre
Britta Feusi – underviser hos FOF København
Underviser

Britta Feusi

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer i hatha, vinyasa, restorative og chair yoga fra Siddhi Yoga i Indien og er registreret hos Yoga Alliance som RYT500, en af de højeste uddannelsesniveauer inden for yoga. Derudover er jeg certificeret åndedræts coach fra Yogabody. Jeg videreuddanner mig løbende for at kunne give den bedste undervisning til kursisterne.

Andre faglige kvalifikationer: Igennem mange år har jeg interesseret mig for vores krop og sind, samt de konsekvenser vores livsstil har på vores helbred. Jeg har fordybet mig i de forskellige områder såsom fysiologi, filosofi, åndedræt og idræt for at lære, hvad vi kan gøre for at forebygge eller begrænse de negative konsekvenser af vores livsstil på vores liv.

Undervisningserfaring: Jeg har erfaring med at undervise både enkeltmandsundervisning og holdundervisning. Jeg underviser for privatpersoner, aftenskoler, foreninger og virksomheder. Ud over yoga undervisning har jeg erfaring med at undervise i førstehjælp, fødselsforberedelse og i kajakklubben. Jeg vil gerne hjælpe andre til at leve det bedste liv med de forudsætninger og den historik, de har. Kun gennem en indsats kan vi holde os mentalt og fysisk fleksible og forhåbentlig undgå eller begrænse skavanker.