Skip to content
foto af kvinde der dyrker yoga

Hatha yoga

Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes.

Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Vi træner også åndedrættet, der er afgørende for en stærk, blød og smidig krop og en god mental balance.

Vi afslutter med afspænding.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 18:15-19:45 Søborg, Maglegårds Allé Rosemarie Lindberg
2 Mandag 02.09.2024 18:15-19:45 Søborg, Maglegårds Allé Rosemarie Lindberg
3 Mandag 09.09.2024 18:15-19:45 Søborg, Maglegårds Allé Rosemarie Lindberg
Se alle Se færre
Rosemarie Lindberg – underviser hos FOF København
Underviser

Rosemarie Lindberg

Uddannelse: Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, angst-coach og 200 timers hatha-vinyasa yogalærer (RYT, Registered Yoga Teacher).

Andre faglige kompetencer: Hverdagens uforudsigelighed og travlhed bringer os ofte ud af balance. Jeg tror på, at livet handler om at genfinde balancen. Jeg har altid haft stor interesse i kroppen og bevægelse af kroppens energier. Gennem mine forskellige uddannelser forsøger jeg at skabe forbindelse mellem krop og sind og opnå en balance mellem de to. Mine yogahold henvender sig netop til dig, som ønsker at finde en balance og mærke en indre ro.

Undervisningserfaring: 2020-2023: 1:1 yogaundervisning, hatha yoga for mindre hold, træning i kropsbevidsthed og afspænding. 2023-nu: Aftenskoleunderviser i yoga og kropsbevidsthed.

Jeg holder rummet for dig, så du kan lære at forstå kroppens signaler og handle herefter. Jeg deler ud af min viden om krop/psyke–samspillet og giver dig et rum, hvor du har mulighed for at genfinde din indre ro. Jeg glæder mig til at tage imod dig.