Skip to content
Yogakurser hos FOF Nordsjælland

Hatha yoga – strength

Har du dyrket hatha yoga i længere tid, og ønsker du at udfordre dig selv yderligere? Så er dette hold lige noget for dig, for det er designet til at inspirere og udfordre dig til at udvide dine grænser og dykke dybere ind i øvelserne.

Vi laver solhilsener hver gang, og med hatha yoga opbygger vi din styrke med mere udfordrende og længerevarende stående stillinger. Gennem fokus på styrke vil du opleve en forbedret kropsholdning og muskeltoning, som vil støtte dig både på og uden for yogamåtten.

Kom og vær en del af vores fællesskab, hvor vi træner for øget styrke og velvære. Vores hold giver en dybdegående og givende yogaoplevelse, som vil styrke både din krop og dit sind.

Værd at vide

Det er et krav, at du har styrke til at lave f.eks. solhilsener og planker.

Information

  • Dato 04.09.2024-15.01.2025
  • Adresse FOF Huset, Ordrup
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale Lokale 21, 2.sal
  • Bemærkninger Vi sørger for yogamåtter, tæpper og andet udstyr i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe egen måtte og evt. et tæppe til afspændingen. Vi har gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 09:00-10:30 FOF Huset, Ordrup Agnete Skaarup Bendsen
2 Onsdag 11.09.2024 09:00-10:30 FOF Huset, Ordrup Agnete Skaarup Bendsen
3 Onsdag 18.09.2024 09:00-10:30 FOF Huset, Ordrup Agnete Skaarup Bendsen
Se alle Se færre
Agnete Skaarup Bendsen
Underviser

Agnete Skaarup Bendsen

Uddannelse: Jeg er certificeret indenfor vinyasa, yin, restorativ yoga. Derudover har jeg en 4-årig uddannelse som bodymind krops- og gestaltterapeut, hvor jeg arbejder ud fra princippet om, at krop og sind hænger uløseligt sammen og gensidigt påvirker hinanden. Jeg har også en 2-årig uddannelse som addiction counsellor, hvor jeg arbejder med rådgivning/undervisning indenfor afhængighed. Som counselor hjælper jeg klienten med at få en indsigt i usund adfærd - for at finde balance og et sundt adfærdsmønster uden afhængigheden.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i 4 år, og jeg har omkring 15-20 yogahold om ugen på nuværende tidspunkt bl.a. herreyoga, lungeyoga, senioryoga, til sårbare unge, hatha, yin yoga og vinyasa yoga. 

Andet: Min tilgang er altid at være nysgerrig på læring og øge vores bevidsthed omkring kroppen.