Skip to content
Dyrk morgen Hatha Yoga på stranden i Charlottenlund Standpark med FOF Nordsjælland

Morgen hatha yoga ved vandet

Få styrket og strakt din krop med yogaøvelser fra det klassiske hatha yoga-system, hvor øvelserne udføres i et roligt tempo, så alle kan være med. Yogaøvelserne ved vandet er den perfekte måde at starte din dag med ro og harmoni.

Hver time vil bestå af yoga- og åndedrætsøvelser og meditation, så du opnår balance i både krop og sind. Morgenmeditationen vil hjælpe dig med at centrere dit sind og finde klarhed i dine tanker, så du kan tackle dagen med positivitet og ro.

Efter hver session vil du føle dig forfrisket, fornyet og klar til at møde dagen med åbent sind og en følelse af velvære i kroppen.

Kom og vær med til skøn yoga ved vandet.

Medbring

Medbring varmt tøj og yogamåtte.

Værd at vide

I tilfælde af regnvejr flyttes undervisningen til FOF Huset på Ordrupvej 60.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 14.08.2024 09:50-11:00 Charlottenlund Strandpark Mabel Kernn
2 Onsdag 21.08.2024 09:50-11:00 Charlottenlund Strandpark Mabel Kernn
3 Onsdag 28.08.2024 09:50-11:00 Charlottenlund Strandpark Mabel Kernn
Se alle Se færre
Underviser

Mabel Kernn

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en fysioterapeut uddannelse, en pilates og yogalærer-uddannelse i ryggen har Mabel Kernn efterhånden samlet 20 års behandlings- og undervisningserfaring samt mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Til daglig arbejder Mabel som konsulent, underviser på Det Kongelige Teater og praktiserende fysioterapeut på Havnestadsklinikken på Islands Brygge. 
Hun tager også ud i virksomheder, hvor hun gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper.

Mabel fortæller: Min passion for bevægelse har igennem de sidste 25 år været mit arbejde og eget anker til at opnå større bevidsthed, sundhed og balance. Og jeg glædes fortsat dagligt over at kunne inspirere, motivere og guide mennesker til egen og større kropsforståelse, balance og sundhed bl.a gennem træning, øvelse, meditationer, 1:1 behandlinger og samtale. Jeg er certificeret sundhedsmentor, idrætslærer og fysioterapeut og har uddannelser inden for bevægelsesformerne yoga, pilates og qigong, der er en stor del af min egen praksis.

mabelkernn.dk