Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
kvinde der dyrker yoga

Bliv klogere på dit åndedræt – workshop

Igennem de sidste år er der kommet en del fokus på vores åndedræt, og det giver god mening. I takt med, at vores liv leves i et højt tempo, har mange af os glemt, hvordan et naturligt og sundt åndedræt føles. I løbet af denne workshop vil du høre om funktionen af åndedrættet, lidt om forskning og årsagen og hvorfor mange af os godt kan optimere åndedrættet. Derudover kommer vi til at se på sammenhængen mellem åndedrættet og stress. Du vil høre, hvordan simple åndedrætsøvelser kan hjælpe dig med at reducere stresssymptomer i kroppen og optimere dit velvære.

Der kommer til at være en del praktiske åndedrætsøvelser, som du kan tage med dig hjem og forhåbentlig kommer til at integrere i din dagligdag.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 29.10.2023 09:30-11:45 Søborg, Maglegårds Allé Britta Feusi
Britta Feusi – underviser hos FOF København
Underviser

Britta Feusi

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer i hatha, vinyasa, restorative og chair yoga fra Siddhi Yoga i Indien og er registreret hos Yoga Alliance som RYT500, en af de højeste uddannelsesniveauer inden for yoga. Derudover er jeg certificeret åndedræts coach fra Yogabody. Jeg videreuddanner mig løbende for at kunne give den bedste undervisning til kursisterne.

Andre faglige kvalifikationer: Igennem mange år har jeg interesseret mig for vores krop og sind, samt de konsekvenser vores livsstil har på vores helbred. Jeg har fordybet mig i de forskellige områder såsom fysiologi, filosofi, åndedræt og idræt for at lære, hvad vi kan gøre for at forebygge eller begrænse de negative konsekvenser af vores livsstil på vores liv.

Undervisningserfaring: Jeg har erfaring med at undervise både enkeltmandsundervisning og holdundervisning. Jeg underviser for privatpersoner, aftenskoler, foreninger og virksomheder. Ud over yoga undervisning har jeg erfaring med at undervise i førstehjælp, fødselsforberedelse og i kajakklubben. Jeg vil gerne hjælpe andre til at leve det bedste liv med de forudsætninger og den historik, de har. Kun gennem en indsats kan vi holde os mentalt og fysisk fleksible og forhåbentlig undgå eller begrænse skavanker.