Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmeldinger igen
Groove og yinpower – workshop hos FOF København

Groove og yin yoga – workshop

Dans, yoga, nærvær, nydelse og udforskning – en workshop i efterårsferien, hvor vi kombinerer det bedste fra to verdener bestående af en skøn blanding af dans med enkle koreografier til glad musik og afspændende, meditativ yoga.

Alle kroppe kan være med, og du behøver hverken danseerfaring eller at kunne nå dine tæer.

Groove er en sjov og nem danseform, som alle kan være med til. Her er ingen svære koreografier, og det er fuldstændig umuligt at gøre det forkert.

Til hvert nummer introduceres 1-3 simple trin, som danses på den måde, som føles rigtig og lækker for dig. Gennem dansen integreres motion, leg og masser af kreativitet, og du vil hurtigt opleve en endnu bedre kontakt til din krop.

Hver time opbygges som et flow, hvor vi kommer gennem en variation af trin og genrer, så hele kroppen bliver aktiveret og styrket. Groove er ren forkælelse for dig, og vi kommer til at have en fest sammen på dansegulvet!

Yinpower er yinyoga med mere saft og kraft – og for alle med en krop, så derfor også for dig, som er stiv som et bræt eller ikke kan stå på hovedet. Det er en rolig og meditativ praksis i siddende og liggende stillinger, hvor vi er i øvelserne i 2-5 minutter. Det er også en praksis uden musik, så vi er med de lyde, der er omkring os.

Underviserne

Sussi Anderberg: Sussi har været groove-facilitator siden september 2017 og har facilitereret groove med egne events siden da. Hun har haft groove-hold i FOF siden september 2019. Derudover har hun været uddannet pædagog siden 2001, hvor det meste af hendes arbejdsliv har været indenfor specialområdet. Bevægelsesglæde fylder en del hos hende både i sit virke som facilitator såvel som pædagog.

Tine Frederiksen: Undervisning i bevægelse og mennesker har altid været en rød tråd for Tine. Hun er uddannet psykomotorisk terapeut, aqua-underviser, yinpower- og yinyoga-lærer samt bevægelsesfacilitator. Hun underviser både individuelt og på hold. Hun kan selv lide at være i bevægelse – både fysisk og psykisk – og kan undervise imødekommende og i positiv energi. Hendes kurser henvender sig til dig med en helt almindelig krop påvirket af det levede liv.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 15.10.2023 10:00-12:15 KBH V, Vesterbrogade Tine Frederiksen
Underviser Tine Frederiksen – FOF København
Underviser

Tine Frederiksen

Uddannelse: Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, aqua-underviser og yin yoga-lærer (asian yin og yinpower).

Andre faglige kvalifikationer: Undervisning i bevægelse og mennesker har altid været en rød tråd hos mig. Jeg er derfor både bevægelsesfacilitator og ADHD/ASF-konsulent, og jeg underviser både individuelt og på hold. Jeg kan selv lide at være i bevægelse både fysisk og psykisk, og jeg kan undervise imødekommende og i positiv energi. Mine kurser henvender sig til dig med en helt almindelig krop påvirket af det levede liv.

Undervisningserfaring: Jeg har flere års erfaring i undervisning i vand såvel som på land med flere forskellige målgrupper – og det vil jeg rigtig gerne dele ud af.