Skip to content

Psykomotorisk træning, yinmind og yoga nidra

Psykomotorisk træning, yinmind og yoga nidra

På denne workshop får du brugt hele kroppen, når vi arbejder med at øge kropsbevidstheden, slippe dybe spændinger og berolige nervesystemet. Workshoppen er for alle – også for dig der ikke har prøvet yoga eller psykomotorisk træning før.

Vi starter klassen med en stående opvarmning til musik. Vi lægger ud med stræk, ledopvarmning, grounding, balanceøvelser og til sidst dansende bevægelser, der får pulsen til at stige. Efter opvarmning glider vi over i en stille yindmind-praksis. Her vil vi med lange dybe stræk stimulere kroppens bindevæv, muskler, led og meridianbaner.

Øvelserne forgår enten siddende eller liggende og holdes imellem 3 og 7 minutter. Med fokus på åndedrættet og dine kropslige fornemmelser inviteres du til at finde ind i en meditativ tilstand, hvor du forsøger at være i nuet og med nysgerrighed og åbenhed sanser øjeblikket præcis, som det er.

Vi slutter klassen af med en lang yoga nidra på måtten. Yoga nidra er en afstressende meditationsteknik, hvor du bliver guidet ind i en meditativ tilstand, der giver en dyb indre ro.