Skip to content
Yogakurser i FOF Nordsjælland

Yin yoga-workshop – vinterhi med dyb hvile og refleksion

Vinteren er tiden for hvile og tilbagetrækning. Det er mørkt og koldt, og naturen går i dvale for at springe ud til foråret.

I denne tid har vi også brug for at sætte farten ned, samle kræfter og bare være til i vores hule. Det kan føles som at gå helt i stå, men det kan være nødvendigt at prioritere stilhed og refleksion for at få klarhed og retning i livet.

I yin yoga er vinteren forbundet med vandelementet og energibanerne for nyrer og blære. Når vandelementet er ude af balance, kan vi opleve en følelse af fysisk og mentalt anspændthed, en følelse af at sidde fast og ikke være i stand til at være i flow med livet.

I denne workshop vil du blive guidet trygt og kærligt gennem en stille, indadvendt yin og restorativ yoga-praksis, der fremmer dyb restitution og en dybere kontakt til dig selv. Der vil være fokus på at aktivere og afbalancere nyrer- og blære-meridianerne, som flyder langs hele bagsiden af kroppen, forsiden af maven og indersiden af benene.

Yogastillinger og åndedrætsteknikker vil hjælpe dig med at give slip på angst og frygt og samtidig styrke din livsglæde, vitalitet og velvære. Nøje udvalgte restorative stillinger, meditations- og refleksionsøvelser og yoga nidra (guidet afspænding) vil give dig mulighed for at kommer i kontakt til dit indre landskab, dine dybere behov og ønsker.

Niveau

Alle kan være med uanset tidligere erfaring med yoga.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 15.12.2024 10:00-13:00 KBH K, Teglgårdstræde Evangelia Xiromeriti
Underviser

Evangelia Xiromeriti

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer og videreuddannet i børneyoga, familieyoga og tween/teens yoga.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er oprindeligt uddannet miljøingeniør og begyndte at dyrke yoga på grund af dårlig kropsholdning og en masse spændinger i kroppen. Yoga var en spændende, anderledes form for bevægelse, som havde en vidunderlig effekt på min krop og mit sind, og jeg fik hurtigt lyst til at dykke dybere ned i yogaens univers, derfor tog jeg min første yogalærereuddannelse i København. Jeg har siden været forbi Indien for at gennemføre en uddannelse i klassisk hatha yoga og har bl.a. specialiseret mig i yin yoga, restorativ yoga, gravidyoga og børne/familie yoga. For mig er yogaen en praksis, hvor alle kan være med uanset alder, fysisk form og tidligere erfaring med yoga. Min intention, når jeg underviser, er at skabe et trygt rum, hvor vi kan bevæge kroppen, komme i kontakt med åndedrættet og berolige nervesystemet, så klassen forlades med en følelse af velvære i kroppen, ro i sindet og glæde i hjertet.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2011 i forskellige yogastudioer, fitnesscentre, firmaer, foreninger, børnehaver og skoler, samt afholdt yogaworkshops og retreats i Danmark og i Grækenland. Jeg har undervist alt fra mor/baby yoga til senioryoga, fra gravidyoga til firmayoga, fra børneyoga til dynamisk fitness yoga – og jeg er vild med det hele!

Andet: Jeg kommer oprindeligt fra Grækenland og har boet i København siden 2008. Derudover har jeg to børn. Se evt. mere om mig på chandrayoga.dk.