Skip to content

Yin yoga og de syv chakraer – workshop

På denne workshops vil vi gå på opdagelse i chakraernes visdom gennem en stille, indadvendt, meditativ yin yoga praksis. Vores rejse starter ved rodchakraen, og vi kommer til at bevæge vores opmærksomhed højere op langs rygsøjlen og samtidigt dybere ind i os selv. Hvert chakra vil vække vores nysgerrighed bestemte steder i kroppen, og vi vil gå på opdagelse i chakraernes fysiske, energetiske, følelsesmæssige, psykologiske og spirituelle aspekter. Udover de fysiske yin stillinger vil vi også benytte åndedrætsteknikker, affirmationer, mudras og mantras, der vækker kontakt til de forskellige chakraer. Vi afslutter med an chakra meditation og en guidet dybdeafspænding.

Workshoppen vil give dig en klar fornemmelse er, hvordan de mange forskellige aspekter af selvet hænger sammen, og hvordan vi kan bringe mere harmoni og balance på den fysiske, energetiske og psykiske plan. Alle kan være med uanset tidligere erfaring med yoga.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 27.10.2024 10:00-13:00 KBH K, Teglgårdstræde Evangelia Xiromeriti
Underviser

Evangelia Xiromeriti

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer og videreuddannet i børneyoga, familieyoga og tween/teens yoga.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er oprindeligt uddannet miljøingeniør og begyndte at dyrke yoga på grund af dårlig kropsholdning og en masse spændinger i kroppen. Yoga var en spændende, anderledes form for bevægelse, som havde en vidunderlig effekt på min krop og mit sind, og jeg fik hurtigt lyst til at dykke dybere ned i yogaens univers, derfor tog jeg min første yogalærereuddannelse i København. Jeg har siden været forbi Indien for at gennemføre en uddannelse i klassisk hatha yoga og har bl.a. specialiseret mig i yin yoga, restorativ yoga, gravidyoga og børne/familie yoga. For mig er yogaen en praksis, hvor alle kan være med uanset alder, fysisk form og tidligere erfaring med yoga. Min intention, når jeg underviser, er at skabe et trygt rum, hvor vi kan bevæge kroppen, komme i kontakt med åndedrættet og berolige nervesystemet, så klassen forlades med en følelse af velvære i kroppen, ro i sindet og glæde i hjertet.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2011 i forskellige yogastudioer, fitnesscentre, firmaer, foreninger, børnehaver og skoler, samt afholdt yogaworkshops og retreats i Danmark og i Grækenland. Jeg har undervist alt fra mor/baby yoga til senioryoga, fra gravidyoga til firmayoga, fra børneyoga til dynamisk fitness yoga – og jeg er vild med det hele!

Andet: Jeg kommer oprindeligt fra Grækenland og har boet i København siden 2008. Derudover har jeg to børn. Se evt. mere om mig på chandrayoga.dk.