Skip to content

Aftenskolen er fritaget fra kravet om coronapas, men da meget undervisning foregår hos samarbejdspartnere, kan man blive spurgt om coronapas der, og vi opfordrer derfor alle til at have passet klar.

Læs mere her

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele forårets program er online 14/12.

Allegro-koret, FOF København

Allegrokoret

Har du lyst til at synge smuk, spændende og til tider udfordrende musik? 

Allegrokoret synger klassiske korstykker, blandt andet tysk romantisk kormusik af Schubert, Mendelssohn, Brahms, fransk musik af Poulenc og Debussy og dansk kormusik af Carl Nielsen og Gade. Man skal kunne synge efter noder og holde sin stemme, men det er ikke et krav at man kan synge fejlfrit fra bladet. Koret har for tiden god plads til nye herrestemmer (tenorer og basser), og der vil ikke blive optaget alter og sopraner i efterårssemestret 2021.

Yderligere oplysninger kan findes på korets hjemmeside: www.allegrokoret.dk. Vær dog opmærksom på, at det er navnet på den tidligere korleder, der fremgår af siden. 

Korleder er Jon Hollesen. Kontakt dog venligst korets formand Peter Blanner på mobil 21 75 27 74 før tilmelding for yderligere info.

 

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.08.2021 09:45-12:15 Frihavnskirken Jon Hollesen
2 Onsdag 25.08.2021 09:45-12:15 Frihavnskirken Jon Hollesen
3 Mandag 30.08.2021 09:45-12:15 Frihavnskirken Jon Hollesen
Se alle Se færre
Jon Hollesen underviser hos FOF København
Underviser

Jon Hollesen

Uddannelse: Cand. mag. i musikvidenskab og dramaturgi ved Aarhus Universitet, samt uddannet til sangpædagog fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med taleteknik som tilvalgsfag-

Undervisningserfaring: Egen sangskole siden 2001.

Andet: Endvidere uddannet fra VoiceEmbodiment i 2009 (Anne Rosing Metoden) og videreuddannet i Alexanderteknik hos Ketty Dalgaard.

Læs mere på www.aria.dk.