Skip to content
Foto af FOF Københavns kor Tirsdagkoret

Kor

Kor i København og hele hovedstaden – syng dig glad sammen med andre

Er du glad for at synge, og har du lyst til at opleve glæden ved at synge sammen med andre? Vi har kor for enhver smag rundt i hele hovedstadsområdet.

Korsang er sundt og sjovt

Fællessang lyder måske lidt gammeldags, men det er faktisk topmoderne at synge i kor. Og så er korsang tilmed sundt, fordi det frigør endorfiner i kroppen. Når du synger hjertet ud sammen med andre, sænker du derfor også dit stressniveau og øger følelsen af fællesskab. At synge i kor giver dig mulighed for at lægge hverdagens bekymringer på hylden i et par timer, mens du møder nye mennesker og har det sjovt med at synge en masse gode sange. Sammen dykker vi ned i musikken, udforsker vores stemmer og leger med rytmerne. Vi synger korarrangementer med masser af energi, finder frem til et stærkt fælles udtryk og arbejder på at lave en god performance. 

Begynder eller øvet? Kor på alle niveauer

Korsang er for alle – både begyndere, let øvede og øvede korsangere. Se vores store udvalg af kor herunder, og find det helt rigtige kor for dig. Vælg mellem rytmisk kor, kammerkor, kor for brummere, kor for pensionister, kvindekor, tumpekor og mange andre kor. I korene synges der normalt 3- eller 4-stemmige korværker. Vi har kor for enhver musiksmag, uanset om du er mest til pop, viser, gospel eller ønsker at prøve kræfter med klassiske korværker. Korenes repertoirer varierer – læs nærmere under beskrivelsen for det enkelte kor.

Skal jeg kunne læse noder?

Nogle af korene er særligt henvendt til nybegyndere. Andre kor er særligt for øvede sangere, som kan læse noder. Læs mere om niveauet under beskrivelsen af det enkelte kor.  

Hvordan kan jeg tilmelde mig et kor?

Læs mere om de vores forskellige kor og tilmeld dig herunder. Har du spørgsmål til det enkelte kors niveau eller repertoire, er du velkommen til at kontakte korlederen. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
Aktiviteter for børn og unge hos FOF København

KUN FOR BØRN

Kor for børn og unge

Børnekor fra 7 år