Skip to content
Sammenspil hos FOF København

Rytmisk efterårscamp

Rytmisk efterårscamp

Vil du i dybden med musikken og dele den glæde med andre?

Så brug efterårsferien med FOF København og Musikakademiet TRAX' rytmiske efterårscamp: En uge med intensiv musikundervisning, sammenspil i forskellige konstellationer og ikke mindst fuld smæk på faglig og social hygge.

Du kan tilmelde dig uanset om dit instrument er guitar, klaver, sang eller noget fjerde, eller om du er til jazz, rock, pop eller blues. Musikhøjskolen vil være undervisning på dit hovedinstrument kombineret med teori-, hørelære- og nodelæreundervisning samt eventuelt et bifags-instrument. Vi sammensætter sammenspilsgrupper og øver undervejs.

Undervisning sker i egne lokaler i hjertet af København lige ved Nørreport Station: Nørre Voldgade 21, 2. sal og i baghuset stuen til højre samt sammenspil ved Sortedam Dossering 7. Skolen råder over et sammenspilslokale med alt inventar samt flygler, klaverer, guitarer, bas, musikcomputere med mere. Vi opfordrer alligevel til at medbringe eget instrument.

Morgensamling er eksklusiv morgenmad, men du er velkommen til at medbringe selv eller have tanket op på havregryn på forhånd. Frokost-sandwich og én gang aftensmad er inklusiv i prisen. Foruden kaffe skal der selv sørges for drikkevarer. Onsdag eftermiddag og aften er afsat til fællesspisning med foredrag eller koncert i byen – også inklusiv i prisen.

Musikhøjskolen er tilrettelagt uden overnatning og hele arrangementet kan derfor tilbydes for 2580 kr. eller nedsat pris 2130 kr. (pensionister, efterlønsmodtagere, arbejdsledige samt studerende med bopæl i København og Frederiksberg kommuner).

Skriv dit hovedinstrument i notatfeltet, når du tilmelder dig.

MUSIK OG SANG

Se alle aktuelle kurser