Skip to content
Lær fransk hos FOF København

Fransk A2+ – online sommerkursus

Fransk A2+ – online sommerkursus

Har du allerede kendskab til fransk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i fransk niveau A2?

På dette kursus lærer du at læse og forstå kortere tekster som f.eks. avisartikler og mindre historier. Dette bruger vi som afsæt til at øve os i samtaler om dagligdags emner og aktuelle begivenheder. Dit ordforråd forbedres yderligere, og vi fokuserer særligt på udtalen, så du kan udtrykke dig klart og præcist. Der arbejdes frem mod sproglig sikkerhed og fri udtryksform. Vi supplerer med lytteøvelser og grammatik.

Du kan forvente et koncentreret og fokuseret undervisningsforløb online, hvor vi bestræber os på alene at kommunikere på fransk. Materialet bliver uddelt, når vi mødes på nettet.

Onlineundervisningen vil foregå via programmet Zoom. Inden opstart vil du modtage link med indkaldelse til holdet.

Hvem er målgruppen?

Fransk niveau A2+ er for dig, som allerede forstår de mest almindelige ord og udtryk og som kan fortælle om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan læse enkle tekster og forstå indholdet i kortere, skriftlige beskeder og breve. Du kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed, og du kan skrive enkle tekster, såsom breve og personlige notater.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser