Skip to content

VI GLÆDER OS TIL AT ÅBNE IGEN. Alle vores aktiviteter – med få undtagelser – er aflyst t.o.m. den 5. april.

Læs mere her
Lær fransk hos FOF København

Fransk - begyndere - online

Elsker du Frankrig, og drømmer du om at lære fransk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Frankrig og andre fransktalende lande.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i fransk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Vi træner god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd. Du lærer at indlede en samtale og introducere dig selv.

Vi øver forskellige situationer, så du f.eks. er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant. Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Undervejs vil du også få et indblik i den franske kultur og hverdagen i landet.

Undervisning online – hvordan fungerer det?

Onlineundervisning skaber et koncentreret læringsforløb, hvor undervisningsformen naturligt er struktureret lidt anderledes end et forløb i klasserum. F.eks. vil underviseren i lidt højere grad skulle styre forløbet for at sørge for at alle får taletid.

Samtidig rummer onlineundervisning i dag også muligheder for en række af de læringsmetoder, som der bruges i en fysisk baseret undervisning. F.eks. kan underviseren dele klassen, hvor deltagere kan lave opgaver sammen to og to eller i mindre grupper i dele af undervisningen, hvor der så efterfølgende kan samles op med hele holdet. Derudover kan underviserens skærm og lyd deles og fungerer på den måde som tavle.

Og hvad med det tekniske?

  • Onlineundervisningen foregår via programmet Zoom, som er meget brugervenligt.
  • Det eneste, du har brug for, er en computer med webcam og en god internetforbindelse.
  • Inden opstart vil du modtage link af underviseren med indkaldelse til holdet.

Undervisningsmaterialer:

Underviser sender materiale til deltagerne via e-mail fra gang til gang.

Information

  • Dato 25.02.2021-10.06.2021
  • Adresse Online
  • Bemærkninger Der undervises online via Zoom. Som deltager skal du bruge gratisversionen. Undervisningsmaterialer: Débutants 1 og Députants 2. Ca. 67 kr. for begge bøger. Kan enten bestilles via underviser eller direkte hos Forlaget Alinea. Kontakte underviser for mere info.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.02.2021 17:30-19:10 Online Sabir Ayub
2 Torsdag 04.03.2021 17:30-19:10 Online Sabir Ayub
3 Torsdag 11.03.2021 17:30-19:10 Online Sabir Ayub
Se alle Se færre
Underviser

Sabir Ayub

Uddannelse: Jeg har studeret fransk og tysk på universitetet

Undervisningserfaring: Jeg arbejder som lærer og har 20 års undervisningserfaring, hvor jeg har undervist både voksne, børn og unge i sprogene engelsk, fransk, tysk og dansk.

Andet: Jeg har tidligere været ansat på Den Danske Ambassade i Paris og været skoleleder på Nørrebro. Derudover har jeg været ansat ved B&O i Paris og Mercedes Benz i Aarhus, samt ved FOF i Skanderborg og Hørning m.m.