Skip to content

VI GLÆDER OS TIL AT ÅBNE IGEN. Alle vores aktiviteter – med få undtagelser – er aflyst t.o.m. den 5. april.

Læs mere her
Lær spansk hos FOF København

Spansk - begyndere - online

Begynderhold for dig, der vil lære spansk helt fra start. I løbet af denne sæson vil du lære at bygge enkelte sætninger på spansk, så du kan have små dialoger på dine rejser til spansktalende lande.

I undervisningen vil vi lægge vægt på de kommunikative aspekter med fokus på kursisternes mundtlige sprogfærdigheder. Vi vil således øve udtale og arbejde med at give dig et basisordforråd. Vi vil også arbejde med dine læsefærdigheder på det spanske sprog.

Undervisning online – hvordan fungerer det?

Onlineundervisning skaber et koncentreret læringsforløb, hvor undervisningsformen naturligt er struktureret lidt anderledes end et forløb i klasserum. F.eks. vil underviseren i lidt højere grad skulle styre forløbet for at sørge for, at alle får taletid.

Samtidig rummer onlineundervisning i dag også muligheder for en række af de læringsmetoder, som der bruges i en fysisk baseret undervisning. Bl.a. kan underviseren dele klassen, hvor deltagere kan lave opgaver sammen to og to eller i mindre grupper i dele af undervisningen, hvor der så efterfølgende kan samles op med hele holdet. Samtidigt kan underviserens skærm og lyd deles, og den fungerer på den måde som tavle.

Og hvad med det tekniske?

  • Onlineundervisningen foregår via programmet Zoom, som er meget brugervenligt.
  • Det eneste, du har brug for, er en computer med webcam og en god internetforbindelse.
  • Inden opstart vil du modtage link af underviseren med indkaldelse til holdet.

Undervisningsmaterialet:

Vi arbejder med bogen »Caminando«, der kan købes på nettet både i papir- eller e-version. Se. f.eks. gyldendal-uddannelse.dk.

Information

  • Dato 04.03.2021-17.06.2021
  • Adresse Online
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Vi bruger Caminando 1 grundbog og øvebog. Bøgerne findes i papirudgave såvel som I-bog, og som deltager på kurset, kan du bruge begge udgaver.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 04.03.2021 17:00-18:40 Online Manuel Ahedo
2 Torsdag 11.03.2021 17:00-18:40 Online Manuel Ahedo
3 Torsdag 18.03.2021 17:00-18:40 Online Manuel Ahedo
Se alle Se færre
Underviser

Manuel Ahedo

Uddannelse: Spansk som sidefag fra Københavns Universitet (2017); Phd. isSociologi fra Universidad del País Vasco (Spanien i 2002); cand.mag i spaniens Hhistorie fra Universidad de Deusto (Bilbao, Spanien i 1990).

Andre faglige kvalifikationer: Siden 2014 har jeg undervist som ekstern lektor på Københavns Universitet, og fra 2017 undervist på Folkeuniversitet i emner relateret til Spanien. Jeg bestod Studieprøven i 2006.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist voksne i baskisk i 7 år (1990-1997); siden 2014 har jeg undervist unge gymnnasielever i spansk.

Andet: Jeg har igennem mange år været aktiv i forskellige typer af foreninger. Senest har jeg bl.a. været fodboldtræner på mine børns fodboldhold i sammenlagt 6 år. Jeg skriver både faglitteratur og skønlitteratur på spansk, engelsk og baskisk. Jeg elsker natur, kultur og historie. Jeg holder af at være sammen med mennesker og har fokus på kommunikation, forståelse og læring