Skip to content

Med få undtagelser afslutter og tilbagebetaler vi alle hold med mødegange før 21. maj – og forventer at kunne starte nye hold op fra 21. maj.

Læs mere her
Lær spansk hos FOF København

Spansk - begyndere - online

Begynderhold for dig, der vil lære spansk helt fra start. I løbet af denne sæson vil du lære at bygge enkelte sætninger på spansk, så du kan have små dialoger på dine rejser til spansktalende lande.

I undervisningen vil vi lægge vægt på de kommunikative aspekter med fokus på kursisternes mundtlige sprogfærdigheder. Vi vil således øve udtale og arbejde med at give dig et basisordforråd. Vi vil også arbejde med dine læsefærdigheder på det spanske sprog.

Undervisning online – hvordan fungerer det?

Onlineundervisning skaber et koncentreret læringsforløb, hvor undervisningsformen naturligt er struktureret lidt anderledes end et forløb i klasserum. F.eks. vil underviseren i lidt højere grad skulle styre forløbet for at sørge for, at alle får taletid.

Samtidig rummer onlineundervisning i dag også muligheder for en række af de læringsmetoder, som der bruges i en fysisk baseret undervisning. Bl.a. kan underviseren dele klassen, hvor deltagere kan lave opgaver sammen to og to eller i mindre grupper i dele af undervisningen, hvor der så efterfølgende kan samles op med hele holdet. Samtidigt kan underviserens skærm og lyd deles, og den fungerer på den måde som tavle.

Og hvad med det tekniske?

  • Onlineundervisningen foregår via programmet Zoom, som er meget brugervenligt.
  • Det eneste, du har brug for, er en computer med webcam og en god internetforbindelse.
  • Inden opstart vil du modtage link af underviseren med indkaldelse til holdet.

Undervisningsmateriale

Se info om undervisningsmateriale på dit kursus i bemærkningsfeltet herunder.

Information

  • Dato 12.04.2021-05.07.2021
  • Adresse Online
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: På holdet med start 12/4, bruger vi "Aula Internacional 1" den spansk/spanske udgave, der fx kan købes direkte på forlaget Difusions hjemmeside, på Tales.dk eller på Bookdepository. Der suppleres med undervisers eget materiale.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 12.04.2021 19:00-20:40 Online Evgenia Kyriakopoulou
2 Mandag 19.04.2021 19:00-20:40 Online Evgenia Kyriakopoulou
3 Mandag 26.04.2021 19:00-20:40 Online Evgenia Kyriakopoulou
Se alle Se færre
Underviser

Evgenia Kyriakopoulou

Uddannelse: BA i Engelsk Litteratur, TEFL (engelskundervisning som fremmedsprog) og spansk (Middlesex University, 1999), MA i Engelsk Litteratur og Billedkunst (The University of Reading,2000), Cambridge DELTA (Diplom i undervisning i engelsk til voksne, 2008), Diplom i spanskstudier (Centro de Lenguas Modernas, Universidad de Granada, 2004).

Lige nu læser jeg en kandidatgrad i Spansk Undervisning som Fremmedsprog (Universidad de Barcelona, online).

Andet: Jeg har boet 7 år i Spanien og taler flydende spansk.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i Spanien og Grækenland siden 2000 og har haft min egen sprogskole i Grækenland i årene 2011-2020.