Vi skåner miljøet og udgiver ikke længere et trykt katalog.
Læs mere her.Vi skåner miljøet og udgiver ikke længere et trykt katalog.
Læs mere her.Da man i 1970'erne flyttede DTU til Lundtoftesletten nord for København, startede en ny dansk æra inden for anvendt videnskab. Et enormt område blev skabt af nogle af landets førende arkitekter og spækket med førende vestlig teknologi. Velfærd, uddannelse og forskning skulle gå hånd i hånd.
Her 50 år senere er visionerne lige så store, men området emmer af fortid, snarere end af stateoftheart-videnskab. Netop derfor investerer DTU frem til 2022 mere end 5 mia. kr. i 20 større byggeprojekter, der skal forvandle universitetsområdet til en af verdens førende forskerbyer. Ny arkitektur og topmoderne forskningsfaciliteter skal nu danne rammen om innovative lærings- og studiemiljøer.
På denne rundvisning på DTU Lyngby Campus får du et indblik i DTU's historie og campusudvikling med en række nye bygninger under visionen »Transforming DTU«. Du kommer til at se spændende arkitektur med svævende mødelokaler, værksteder, auditorier og topmoderne it-faciliteter. Rundvisningen afvikles af en studerende på DTU, som har fingeren på pulsen, og som har tilegnet sig indgående kendskab til bygninger og deres indhold samt den udvikling, DTU Campus har gennemgået de sidste år og den udvikling DTU stadig er i.
Hør om det storslåede hovedbygning fra 1970'erne og se, hvordan de nye forskerhuse tager stafetten op. Oplev laboratoriebygningen »Life Science«, det autonome miljø i »Skylab« og det interaktive byggeri »DTU Compute«. Det nye DTU er stedet hvor fortid forvandles til fremtid.
Rundvisningen tager 1-1,5 time og foregår både inde og ude.
Kantinen er åben efter rundvisningen, hvis du skulle være sulten.