Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen på aftenskolen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her
Gavlmalerier – cykeltur med FOF København

Gavlmalerier i byen – på cykeltur med Frederik Lindskov

Vil man opleve street art og gavlmalerier i verdensklasse, er alt man behøver en cykel, for i København er der efterhånden en storslået gavludsmykning på hvert et gadehjørne.

Vi krydser Nørrebro, Nordvest, Frederiksberg og Vesterbro i jagten på byens mest vellykkede udsmykning. Samtidig hører vi om stilartens udvikling gennem de sidste 20 år og ser eksempler på danske og udenlandske stjerner.

Foto: Trine Syvertsen, Wikimedia Commons

 

Information

  • Dato 09.05.2022-09.05.2022
  • Adresse Nørrebro Station
  • Lokale Ved Føtex
  • Bemærkninger Turen er ikke for gangbesværede.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.05.2022 12:00-14:00 Nørrebro Station Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.