Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen på aftenskolen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her

Klimakvarter Østerbro

New Yorks miljøborgmester har allerede sikret sig retten til at kopiere de ambitiøse klimatiltag i Klimakvarter Østerbro – omkring Skt. Kjelds-kvarteret på Østerbro.

Vi går en tur i et dansk klimaeksperimentarium med international bevågenhed.

Turen starter ved indgangen til Kildevældsparken, hvorfra vi følger stiforløbet »Frisporet« ind i »Vildnisset« og »Eventyrskoven«, hvor man kan gå på opdagelse mellem træer, buske og istidssten. Vi passerer regnvejrsbassinerne ved Tåsinge Plads og fortsætter til Skt. Kjelds Plads, kvarterets grønne hjerte, der nærmest fremstår som en forladt og sidenhen tilgroet byzone. Lige rundt om hjørnet – på taget af et gammelt bilauktionshus – ligger det økologiske iværksætterlandbrug »ØsterGro«. Her går vi op, hører historien bag og får økologisk kaffe og kage. Kom med, og kig ind i den grønne fremtid.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 26.04.2022 14:00-16:00 Kildevældsparken Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.