Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen på aftenskolen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her
Besøg på luksushotellet NH Collection med FOF København

NH Collection med tapas og bobler – fra ørkenfort til luksushotel

B&W’s gamle hovedkvarter er længe gået under øgenavnet "ørkenfortet", men i hænderne på Arkitema Architects er den grå mur ved Knippelsbro nu forvandlet til en transparent facade og 5-stjernet luksushotel.

Før vi går indendørs, indleder vi turen i området omkring hotellet, hvor bl.a. en ny trappe fra Torvegade til havnen giver anledning til forsigtig optimisme for dette førhen så triste område i inderhavnen. FOF Københavns arkitekturguide Frederik Lindskov fortæller om området og bygning i den historiske bydel, og efter et smut rundt om hotellet går vi indendørs.

Vi skal se hotellet og bl.a. høre om ombygningen, som har løftet hotellet med en hel ekstra etage og givet det luft. Efterfølgende sætter vi os til bords med et udvalg af hotellets lækre tapas og et glas bobler.

Kom med, når vi besøger endnu en ikonisk bygning i byen, som har undergået en sand forvandling fra ørkenfort til havneslot.

Mødested

Hovedindgangen til NH Collection, Strandgade 7, 1401 København K

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 27.04.2022 13:00-14:30 Hotel NH Collection Copenhagen Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.