Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen på aftenskolen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her
Rundvisninger og ture hos FOF København

Refshaleøen – nyt og vildt København

Vi mødes ved havnebussen Holmen Nord. Herfra går vi forbi det nye Noma, bygget af Bjarke Ingels i et gammelt søminedepot. Vi fortsætter forbi den gamle vandflyverhangar og føjer i forbifarten boligkomplekset Udsigten og Amager Bakke til fortællingen om det nye København.

Vi går ombord på de flydende studieboligøer Urban Riggers, forbi La Banchina, bar og sauna. I B&W’s gamle smedjehal fremviser Copenhagen Contemporary international kunst i verdensklasse. Vi slutter ved Reffen, hvor mad fra hele verden sælges fra boder lavet af gamle containere.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 29.03.2022 14:00-16:00 Restaurant 56 grader Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.