Skip to content
Rundvisninger, Christianshavn, FOF København

Christianshavn - originaler, kanaler og røverhistorier

Københavns mest farverige bydel har det hele: bindingsværkshuse og købmandsgårde fra 1600-tallet, to flotte kirker, broer, idylliske baggårde, brolagte gader med gamle gadelygter, stokroser, drukkenbolte, originaler, oprørere, frække anekdoter og listige værtshuse.

På en fodtur med globetrotter og christianshavner Jørgen Oulund vil vi opsøge det mest finurlige og koloristiske i en fortættet bydel, hvor fortid og nutid mødes i en broget dagligdag.

Undervejs dropper vi ind på et af Christianshavns kendte, gamle værtshuse (forfriskning inkl. i prisen).

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.06.2021 13:00-15:30 Christianshavns Torv Jørgen Oulund
Turleder

Jørgen Oulund

Uddannelse: Handelsskole, merkonom

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har været globetrotter og eventyrer gennem de sidste 27 år, og om mine rejser på kanten af kloden fortæller jeg om som foredragsholder samt skribent. Rejser stadig med rygsæk eller under sejl så langt væk i verden som muligt og så længe som muligt. Derudover er jeg account director i reklamebranchen med ansvar for kommunikationen i mange store nationale samt internationale selskaber.

Undervisningserfaring: I 27 år har jeg lavet foredrag og rundvisninger. Du kan se mine arrangementer og mine rejseartikler på hjemmesiden. Jeg har et princip om kun at have max. 20 personer med på hver tur, da jeg vil have øjenkontakt med alle løbende. De skal turde stille spørgsmål, og de skal også kunne høre, hvad jeg siger. Jeg nyder turene og får jævnligt megen ros fra deltagere.

Se også jørgenoulund.dk