Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmeldinger igen
Rundvisning på Vesterbro med FOF København

Jeg holder af hverdagen – Dan Turèll-tur

Bliv klogere på den farverige forfatter og digter Dan Turèll i efterårsferien. Han elskede København og alle de små historier, der gemte sig rundt om i byen.

Vi ser på Frederiksberg og Vesterbro med Dan Turèlls øjne. På turen hører du om forfatterskabet og personen bag ud fra de steder, hvor Dan Turèll boede eller fik inspiration til digte, romaner og klummer.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 15.10.2023 11:00-12:30 Planetarium Anne Cornelius
Anne Cornelius holder historiske byvandringer hos FOF København
Foredragsholder

Anne Cornelius

Uddannelse: Historiker, cand.comm.

Andre faglige kvalifikationer: Anne har i mange år arbejdet som historisk researcher for udstillingsprojekter, dokumentarfilm og historiske udgivelser. Hun var i sin tid billedresearcher på billedmagasinet Fortdals Illustreret Tidende. Sideløbende er hun guide på kulturhistoriske byvandringer i København og omegn. Anne fortæller i sine foredrag om historiske perioder og interessante personer med vægt på dagligliv og levevilkår. Foredragene er tilrettelagt som levende billedfortællinger.

Undervisningserfaring: Anne har gået byvandringer siden 2008 og holdt foredrag hos FOF fra 2014.

Foto: Torkild Jensen