Skip to content
ARKEWALK - besøg kunststien ved ARKEN med FOF København

Arkenwalk – kunststien til Arken

I anledningen af 25 året for grundlæggelsen af Arken er den 2,2 km lange rute fra Ishøj Station til Arken nu endelig en realitet.

Jeppe Hein har udsmykket stien med 32 knaldrøde, "dansende" lygtepæle, som en lang, kunstnerisk optakt til det egentlige museumsbesøg.

Ved ankomst til Arkens skulpturpark folder stien sig ud med store såkaldte landart-værker placeret direkte i naturen. Her finder vi kunst af Olafur Eliasson, Peter Bonnén, Elmgreen & Dragset, Antony Gormley, Astrid Myntekær, Tue Greenfort, Thilo Frank, Lawrence Weiner og mange flere.

Værd at vide

Turen er på knap 3 km og tager ca. 2 timer.

Mødested: Ishøj Station

Slutsted: Arken (der går bus retur til Ishøj Station)

Information

  • Dato 04.10.2022-04.10.2022
  • Adresse Ishøj Station
    2635 Ishøj
  • Lokale Ved 7/11
  • Bemærkninger Slutsted: Arken (der går bus retur til Ishøj Station). Turen er på knap 3 km og tager ca. 2 timer.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 04.10.2022 13:00-14:30 Ishøj Station Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag. i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.