Skip to content
ARKEWALK - besøg kunststien ved ARKEN med FOF København

Arkenwalk – kunststien til Arken

Er du kunstinteresseret og glad for en god gåtur? Så skal du opleve kunststien »ARKENWALK«, som blev til i anledningen af 25 året for indvielsen af Arken.

Vi skal sammen gå ruten fra Ishøj Station til Arken og se en masse interessant og smuk kunst undervejs. Turen er ca. 2,5 km. lang og starter ved stationen, hvor vi mødes. Herfra ledes vi på vej af Jeppe Heins knaldrøde, "dansende" lygtepæle.

Ved ankomst til Arkens skulpturpark vil vi se, hvordan stien folder sig ud med kunst af Olafur Eliasson, Peter Bonnén, Elmgreen & Dragset, Antony Gormley, Øivind Nygård, Tue Greenfort, Thilo Frank, Lawrence Weiner, Eva Steen Christensen og Astrid Myntekær. Det bliver en ren fornøjelse at opleve!

Værd at vide

Mødested: Ishøj Station.

Slutsted: Arken.

Længde og varighed: Turen er på 2,5 km. og tager ca. 2 timer.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 20.11.2024 12:00-14:00 Ishøj Station Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag. i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.