Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Kunstrundvisninger hos FOF København

Auktionshuset i Hørsholm

– besøg med vurderingsrunde

Der er noget særligt over auktionsverdenen. Antikviteterne giver et nyfigent kig ind til spændende historier fra andre tiders privatsfære hos høj som lav. Dyre genstande skifter ejermand i løbet af et diskret knæk med nakken, luften står stille og stemningen er sitrende når de store beløb fyger gennem lokalet lige inden hammerslag… ja, som uindviet kan man ind imellem godt føle sig lidt trykket i dette myteomspundne univers.

Er du interesseret i antikviteter og tiltrukket af ideen om selv at gå på auktion? Og vil du vide mere om hvordan det foregår, om hvordan man byder og om hvordan et auktionshus arbejder? Så kom og mød eksperterne, få en introduktion, hvor det hele bliver afmystificeret, og bliv klogere på de forskellige temaer, auktionshusene arbejder med: ældre og moderne møbler, belysning, malerier, kunsthåndværk, vin, våben, porcelæn, sølv, smykker og ure osv.

Du hører om hvordan det hele foregår fra A til Z. Og du kan medbringe en enkelt, mindre genstand, som du ønsker vurderet. Undervejs byder auktionshuset på en lille forfriskning.

Auktionshuset i Hørsholm er et veletableret, selvstændigt auktionshus. De sælger kvalitetsindbo, kunst, møbler, sølv og meget mere på både traditionelle auktioner og netauktioner. Med over 30 års erfaring vurderer de tilknyttede eksperter hver eneste dag et utal af genstande, og huset emmer af deres entusiasme og glæde ved den gode historie og tingenes skønhed.

Mødested: Auktionshuset, Ved Klædebo 17, 2970 Hørsholm. Motorvejsbusserne fra København 150S og 500S stopper ca. 10 min. gang fra Auktionshuset, og der er p-pladser på stedet.

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture