Skip to content
Kunstrundvisninger hos FOF København

Forårets aktuelle udstillinger

Med kunsthistoriker Alice Fanøe

Populære rundvisninger på fem af sæsonens kunstudstillinger.

Entré er ikke inkluderet i prisen, men der gives grupperabat. Ret til ændringer forbeholdes. Inden sæsonstart udsendes særskilt mødekort, som skal medbringes ved hver rundvisning.

NB! Hver deltager skal derfor registreres med navn og adresse ved tilmelding. Hvis du ønsker at melde flere til, skal du lave én tilmelding pr. person.

1. Erik Mortensen haute couture – Designmuseum Danmark Bredgade 68, Kbh K

Drømmen om rigdom og overdådighed går hånd i hånd med 1980’ernes og 1990’ernes skønhedsidealer. Den danske modeskabers værker for Balmain og Scherrer.

2. Dansk-jødisk kulturhistorie – Dansk Jødisk Museum Proviantpassagen 6, Kbh K

En bred fortælling om jødisk liv i Danmark igennem 400 år præsenteret i den verdenskendte arkitekt Daniel Liebeskinds fantastiske rammer.

3. Alphonse Mucha – Arken Skovvej 100, Ishøj

Planter, kvinder og ornamenter smyger sig om hinanden i Muchas smukke billedverden. Den tjekkiskfødte art nouveau-kunstner opnåede stor berømmelse med maleri, plakater, reklame, design og interiør.

4. Anton Melbye – Den Hirschsprungske Samling Stockholmsgade 20, Kbh Ø

Marinemaleren Anton Melbye var en af 1800-tallets mest produktive og efterspurgte kunstnere. Den første separatudstilling nogensinde med bl.a. en række af hans dramatiske og storladne billeder af havet.

5. J.L. Jensen – Nivaagaard Gl. Strandvej 2, Nivå

Guldaldermaleren J.L. Jensen fornyede det danske blomstermaleri ved at tilføre blomsterarrangementerne et symbolsk indhold og blande den danske flora med eksotiske blomster og fugle.

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture