Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Kunstrundvisninger hos FOF København

Lauritz.com i Herlev - besøg i Nordens største online auktionshus

Der er noget særligt over auktionsverdenen. Antikviteterne giver et nyfigent kig ind til spændende historier fra andre tiders privatsfære hos høj som lav. Dyre genstande skifter ejermand i løbet af et klik med musen, og hvis man selv har indleveret til salg, er det nervepirrende at følge med på computeren i sekunderne op til hammerslag.

Er du interesseret i antikviteter og tiltrukket af ideen om selv at købe eller sælge på auktion? Og vil du vide mere om hvordan det foregår, om hvordan man byder via internettet, og om hvordan et auktionshus arbejder? Så kom og mød eksperterne, få en introduktion, hvor det hele bliver afmystificeret, hør nogle af de mange spændende og sjove anekdoter, og bliv klogere på nogle af de temaer, auktionshusene arbejder med: ældre og moderne møbler, belysning, samtidskunst, kunsthåndværk, vin, våben, porcelæn, sølv, smykker og ure osv.

Du hører om hvordan det hele foregår fra A til Z. Og du kan medbringe en enkelt, mindre genstand, som du efterfølgende kan få vurderet. Undervejs byder auktionshuset på en lille forfriskning.

Lauritz.com er Nordens største auktionshus med 27 auktionshuse fordelt på Danmark, Sverige, Tyskland, Norge, Belgien og Finland. Via app, mobile site eller website kan man daglig finde mere end 10.000 online auktioner. Og kunderne kommer fra hele verden og køber og sælger design, kunst, smykker, ure m.m. 

Mødested: Lauritz.com, Dynamovej 11 – gården port 4, 2860 Søborg. 
Det er sparsomt med p-plads i gården, så benyt gerne de omkringliggende veje. 
Bus 300 S standser på Gladsaxe Ringvej ca. 10 min. gang fra Lauritz.com.

 

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture