Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Ud i naturen med FOF København

Flagermusen – nattens flyvende pattedyr

Flagermusen – nattens flyvende pattedyr

Der findes omkring 1100 arter flagermus på verdensplan, hvilket betyder at omkring en femtedel af alle pattedyrarter er flagermus! Vi har alle hørt om flagermus, og mange af os har også kunnet ane dem flakse rundt i skumringen. Men tættere på er det de færreste af os, der har været.

På dette kursus skal vi først og fremmest høre om de 17 arter af flagermus, der findes i Danmark, om deres udseende og levevis. Og så skal vi sammen ud på en aftentur, hvor vi ved hjælp af en flagermusdetektor hører flagermusene og finder ud af, hvilke af de 17 danske arter, vi hører.

Vi starter med en mødegang i klasseværelset, hvor vi fokuserer på de danske flagermus, men også hører noget om de mange andre arter. Ugen efter mødes vi så igen, nogle timer senere henad mod solnedgang og ikke langt fra fuldmåne, så vi på turen får bedre mulighed for både at se og høre flagermusene.

 

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture