Skip to content

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele efterårets program er online 22. juni

Ud i naturen med FOF København

Flagermusen - nattens flyvende pattedyr

Der findes omkring 1100 arter flagermus på verdensplan, hvilket betyder at omkring en femtedel af alle pattedyrarter er flagermus! Vi har alle hørt om flagermus, og mange af os har også kunnet ane dem flakse rundt i skumringen. Men tættere på er det de færreste af os, der har været.

På dette kursus skal vi først og fremmest høre om de 17 arter af flagermus, der findes i Danmark, om deres udseende og levevis. Og så skal vi sammen ud på en aftentur, hvor vi ved hjælp af en flagermusdetektor hører flagermusene og finder ud af, hvilke af de 17 danske arter, vi hører.

Vi starter med en mødegang i klasseværelset, hvor vi fokuserer på de danske flagermus, men også hører noget om de mange andre arter. Ugen efter mødes vi så igen, nogle timer senere henad mod solnedgang og ikke langt fra fuldmåne, så vi på turen får bedre mulighed for både at se og høre flagermusene.

 

Information

  • Dato 16.09.2021-23.09.2021
  • Adresse KBH K, Nørregade
    Nørregade 7 C, 1.th.
    1165 København K
  • Lokale Lok.2
  • Bemærkninger Mødested for aftenturen anden mødegang: ved hovedindgangen til Zoologisk Have. Turen gennemføres uanset vejret, så sørg for passende påklædning og medbring gerne termokande med kaffe/te.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 16.09.2021 17:00-19:35 KBH K, Nørregade Lars Alexander Clark
2 Torsdag 23.09.2021 19:00-21:35 Zoologisk Have København Lars Alexander Clark
Turleder

Lars Alexander Clark

Uddannelse: Jeg har en cand.scient i biologi med sidefag i geografi og geologi.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg bestrider og har evner inden for: it, officepakken, programmering, samfundsfag, matematik, statistik og erhvervsøkonomi

Undervisningserfaring: 25 års erfaring i alt fra undervisning hos FOF, AOF, LOF, og derudover har jeg over 20 års erfaring fra Niels Brock med udvikling og afholdelse af onlinekurser mm.

Andet: Jeg interesserer mig derudover for fugle, miljø, Amazonas og Peru, som jeg også holder foredrag om. Jeg har ledelseserfaring indenfor miljøledelse i privat og kommunalt regi.