Skip to content

Vores retningslinjer ifm. coronavirus

Opdateret d. 21 september 2021 kl. 12.52

Velkommen til aftenskoleundervisning hos FOF Køge Bugt

Alle covid-19 restriktioner i FOF Køge Bugt er ophørt, og vi ser frem til at se dig til efterårets nye foredrag, kurser og holdaktiviteter! 

Udfasningen af tidligere gældende restriktioner betyder, at der ikke længere er krav om coronapas, mundbind/visir, forsamlingsloft eller påkrævet afstand på vores aktiviteter og kurser i FOF Køge Bugt.

 

Vi følger fortsat situationen om coronasmitte tæt og opdaterer retningslinjerne sideløbende med myndighederne. For almene spørgsmål vedrørende coronavirus, henviser vi til de seneste oplysninger på www.coronasmitte.dk

 

Tak for din hjælp

Når du deltager i aktiviteter hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte: Vis hensyn og hold afstand, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt, vask/sprit hænder ofte og bliv hjemme, hvis du er syg.

 

Du bedes venligst kontakte os hvis du bliver testet positivt for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os. Derudover vil vi bede dig være opmærksom på følgende: 

 

  • Vask eller sprit gerne hænder, før du træder ind og ud af undervisningslokalet – medbring gerne selv håndsprit.
  • Medbring så vidt muligt eget udstyr (fx. yogamåtte) og mød gerne omklædt til undervisningen.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322 hvis du har spørgsmål. Kontoret er også åbent for personlig betjening. Se vores åbningstider her