Skip to content

Vi er genåbnet! Hold omfattet af nedlukningsperioden forlænges med tilsvarende antal gange. Du kan læse mere om de gældende restriktioner her.

Læs mere her:

Design din drømmehave - det store overblik

Design din drømmehave - det store overblik

Hvem kender ikke til, at ens have er alt andet end den nemme og smukke have, man drømmer om? Dette kursus giver dig mulighed for at gøre drømmen til virkelighed. Du får inspiration til og vejledning i, hvordan du kan forvandle din have fra et vildnis eller en ubeplantet grund til en dejlig oase – uanset størrelse. Du lærer at tegne og designe din helt personlige og unikke haveplan med både rum, oplevelseog overordnet brug af den korrekte beplantning. Det kan anbefales at tilmelde sig kurset Design din Drømmehave – planteanvendelse mht. den videre planteplan for haven.

 

For at få det fulde udbytte af kurset anbefales det, at man har opmålt sin have på forhånd. Vejledning hertil vil blive sendt til deltagerne to uger før kursusstart. Medbring ud over papir og tegneredskaber (blyant, viskelæder, lineal, sort tusch og evt. farveblyanter), fotos af haven fra forskellige vinkler, havebøger samt andet inspirationsmateriale. Der vil blive udleveret kursusmateriale, som koster 50 kr. Kurset ledes af havearkitekt og hortonom, AnneMarie Sørensen, som ud over idéer til smukke, dejlige og nemme haver vil give både generel og individuel vejledning til den enkelte kursist. Du kan se en præsentation af og læse mere om underviseren underviseren her

 

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål.