Skip to content

Design din drømmehave - planteanvendelse

Design din drømmehave - planteanvendelse

Tilbring en hel dag sammen med en professionel havearkitekt. Få derudover 45 minutters privatkonsultation over e-mail og telefon. Dette er et tilbud til dig, som har styr på det grundlæggende havedesign, men ønsker professionel hjælp til at udvælge de rette planter samt koordinere sammensætningen. Den rette planteanvendelse er et centralt element for at skabe en dejlig haveoase, men det kan være svært at overskue det store planteudvalg. Med den rette viden om planterne kan man også spare mange fejlindkøb og dermed unødige udgifter.

 

Kurset er således et ideelt fortsætterkursus til de kursister, som har deltaget på Design din Drømmehave I – det store overblik, men henvender sig også til kursister som er kun er interesseret i planteanvendels-delen.

 

For at få det fulde udbytte af kurset anbefales det, at man har opmålt sin/ have/sine bede på forhånd. Vejledning hertil vil blive sendt til deltagerne to uger før kursusstart. Medbring ud over papir og tegneredskaber (blyant, viskelæder, lineal, sort tusch og evt. farveblyanter), fotos af haven/bedene/planterne fra forskellige vinkler, havebøger og andet inspirationsmateriale, samt evt. lister over eksisterende og ønskede planter. Der vil blive udleveret kursusmateriale, som koster 50 kr. Kurset ledes af havearkitekt og hortonom, AnneMarie Sørensen, som ud over idéer til smukke, dejlige og nemme haver vil give både generel og individuel vejledning til den enkelte kursist. Du kan se en præsentation af og læse mere om underviseren underviseren her

 

Du er velkommen til at kontakte underviser på på e-mail hortea@youmail.dk eller tlf. 2088 6245 for nærmere oplysninger. 

 

NB! Kun fem deltagere på holdet.