Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Siden er stadig under opbygning. Oplever du problemer, eller har du spørgsmål, kan du træffe kontoret på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. Er du i tvivl om coronapas, kan du se vores retningslinjer nederst på siden.

COVID-19 retningslinjer

Lars Brygmann - Arctic Challenge

Lars Brygmann - Arctic Challenge

Oplev Lars Brygmann fortælle om sin 400 km lange tur tværs over indlandsisen i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland. Ruten tilbagelagde han sammen med ni krigsveteraner og to fotografer, som alle havde viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem fysisk og psykisk udfordring.

På den 32 dage lange ekspedition kom Lars tæt på de enkelte veteraners personlige historier og blev selv presset helt ud til kanten. Han oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, og det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne krævede, og mange ting blev sat i perspektiv. Hør ham fortælle om den både grænseoverskridende og fantastiske oplevelse for livet med ned til 32 minusgrader, total udmattelse og lidt for nysgerrige isbjørne.

Unummererede siddepladser. Dokumentation for betaling forevises ved indgangen.