Skip to content

Vi er genåbnet! Hold omfattet af nedlukningsperioden forlænges med tilsvarende antal gange. Du kan læse mere om de gældende restriktioner her.

Læs mere her:
Lykke og held foredrag FOF Køge Bugt

Kan man være heldig med vilje og finde smutvejen til lykken?

Hvorfor er nogle altid heldige, mens andre kommer galt af sted? Det er der psykologiske forklaringer på. Heldige mennesker tænker på en bestemt måde, og de kan træffe de rigtige valg. 80% af os kan lære at forøge vores held. 

 

På denne workshop lærer du, hvordan du bliver heldig.Vi begynder med en personlighedstest, der viser, hvor heldig du er. Herefter instrueres du i et positivt kropssprog, der gør dig tiltrækkende. Du lærer at tæmme din krybdyrhjerne, så du kan tænke klart uden stress og bekymringer. Uanset om du skal til jobsamtale eller på date, kan de mentale teknikker bruges. Heldige mennesker kan bruge deres intuition og derved træffe heldige valg. Med øvelser fra Ole Larsens bog ”Bliv sund og rig med selvtestning”, lærer du bl.a. at teste om dine mål er realistiske. Hvis dit liv var en film, gad du så se den? På en dag kan du lære at lave drejebogen til dit drømmeliv.

 

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 23.01.2022 10:00-16:00 Skellet, Køge Rygstøtten Aps V/ Ole Larsen

Rygstøtten Aps V/ Ole Larsen