Skip to content
Få overblikket over din have med havekurser hos FOF Køge Bugt

Design din drømmehave - det store overblik

Design din drømmehave - det store overblik

Tilbring en hel dag sammen med en professionel havearkitekt og få derudover opstartshjælp samt 30 minutters privat opfølgnings-konsultation over e-mail eller telefon!

 

Hvem kender ikke til, at ens have er alt andet end den nemme og smukke have, man går og drømmer om?

 

Dette kursus giver dig mulighed for at gøre drømmen til virkelighed. Hortonom AnneMarie Sørensen giver dig inspiration og vejledning i, hvordan du kan forvandle din have fra et vildnis eller ubeplantet grund til en dejlig, frodig og ikke mindst nem have!

 

Du lærer at tegne din helt personlige og unikke haveplan med både rum, oplevelse og overordnet brug af de rigtige planter. 

 

Kurset ledes af havearkitekt og hortonom, AnneMarie Sørensen, som ud over idéer til smukke, dejlige og nemme haver vil give både generel vejledning og individuel vejledning til den enkelte kursist.

 

Det kan anbefales at tilmelde sig kurset Design din Drømmehave – planteanvendelse mht. den videre planteplan for haven.

 

Værd at vide

For at få det fulde udbytte af kurset anbefales det, at man har opmålt sin have på forhånd. Vejledning hertil vil blive tilsendt til deltagerne 2 uger før kursusstart. Det er muligt at kontakte læreren, hvis der opstår spørgsmål til optegningen før og under kursusforløbet.

 

Til kursusdagen medbringes ud over papir og tegneredskaber (blyant, viskelæder, lineal, sort tusch og evt. farveblyanter) fotos af haven fra forskellige vinkler (digitalt eller papir) og også meget gerne forskellige havebøger og inspirationsmateriale.

 

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål. Du kan læse mere om underviseren her.