Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Foredrag ved Anna Thygesen

Anna Thygesen - Fra skandaleramt erhvervskvinde til succesfuld kommunikationsekspert

Anna Thygesen - Fra skandaleramt erhvervskvinde til succesfuld kommunikationsekspert

Mange kender den bramfri jyde helt tilbage fra den såkaldte ”PFA-skandale” – hvor hun dukkede op i medierne som den spanske direktør for Kurt Thorsens spanske ejendomsselskab, og i den forbindelse fik hun sig en ordentlig tur i mediemøllen og stod noget ramponeret tilbage, da stormen havde lagt sig. Men Anna valgte at tage sagen i egen hånd, udtænkte en stærk strategi og brugte de næste år på at komme stærkt tilbage som en ”lige-ud-af-posen” kommunikationsrådgiver og meningsdanner med masser på hjerte.

Hør Annas bud på, hvordan man iscenesætter sig selv og får mere gennemslagskraft uden at gå på kompromis med sin egen ærlighed, værdier og autenticitet. På sin sædvanlige kontante facon kalder Anna en spade for en spade og tilhørerne er sikre på at gå hjem med et godt grin og et par tricks i lommen eller tre til at turde give den mere gas.

Hvordan brænder du bedre igennem? Har du styr på hvordan andre ser og opfatter dig? Er der overensstemmelse mellem det du siger, og det du gør? Hvordan italesætter du din faglighed? Hvordan signalerer du din personlighed?

Værd at vide
Unummererede siddepladser.

Dokumentation for betaling forevises ved indgangen.

Anna Thygesen