Skip to content
Foredrag med Jim Latrache-Qvortrup hos FOF Køge Bugt

Jim Latrache-Qvortrup - Fra jetset-pusher til undercover i Nordkorea

Jim Latrache-Qvortrup - Fra jetset-pusher til undercover i Nordkorea

Hør i dette underholdende og inspirerende foredrag en unik livshistorie fra en mand, der har prøvet mere end de fleste. Hans barndom var turbulent med ophold på børnehjem og i plejefamilie. Som 19-årig tager han til Fremmedlegionen, inden han kaster sig ud i et risikofyldt og kriminelt liv som kokainpusher, der ender med en mangeårig fængselsdom. Mellem to fængselsdomme møder han kvinden i sit liv, der fik ham til at ændre sit liv og sin tankegang radikalt.

I dag er kriminaliteten fortid og Jim lever af lovlydig forretning og iværksætteri, men Jims liv er ikke stoppet med at tage uventede drejninger. Rigtig mange af os kender nemlig bedst Jim Latrache som den falske forretningsmand – den karismatiske Mr. James i Mads Brüggers prisbelønnede dokumentar Muldvarpen – Undercover i Nordkorea.

 

Hør hvordan det det lykkedes den rige og ekstravagante falske forretningsmand, i fire år sammen med Muldvarpen, iskoldt at narre det nordkoreanske styre til reelle møder om voldsomme våbenkøb og metamfetamin-produktion. Dette er dog kun én af de mange vilde historier fra Jims usædvanlige liv. I foredraget deler Jim hudløst ærligt ud af sin livshistorie, der har været præget af ekstrem modgang og en misforståethed, der gav ham en skruppelløshed og et helst særligt drive. Noget, der til en start blev brugt forkert, men som han i dag har vendt til styrke og mod.

Unummererede siddepladser. 

Dokumentation for betaling forevises ved indgangen.

 

Jim Latrache-Qvortrup