Skip to content
Thomas Larsen, Foredragsholder ved FOF Køge Bugt

Thomas Larsen - Monark og menneske

Thomas Larsen - Monark og menneske

Dronning Margrethe kan i år fejre 50 års jubilæum som regent. Men hvad er der sket i de 50 år, Margrethe har siddet på tronen?

Fra dengang hun som ung prinsesse pludselig ved sin fars død blev regerende monark. En ung mor til to og nygift. Dronningen er siden da blevet et samlingspunkt for nationen, en både elsket og respekteret regent.

Thomas Larsen er netop udkommet med bogen ”Monark og menneske”, som er skrevet i anledningen af Dronning Margrethes 50 års jubilæum som regent. ”Monark og menneske” er en fortælling om en dronnings liv og de søjler, det hviler på: familien, nationen, rigsfællesskabet, historien, troen og kunsten.

I dette foredrag fortæller Thomas Larsen, hvordan Dronningen har skabt sin usædvanlige nære relation med befolkningen gennem fem svimlende årtier som regent, hvordan hun har moderniseret monarkiet og ændret kurs i sin løbende samtale og dialog med befolkningen. Samtidig kommer han også ind på det generationsskifte der en dag bliver en realitet, når Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary bliver Konge og Dronning af Danmark.

Unummererede siddepladser.
Dokumentation for betaling forevises ved indgangen.

Thomas Larsen