Skip to content
Operabrunch FOF Køge Bugt 2022

Operabrunch 2023

Operabrunch 2023

Forårets festlige, smukke og humørfyldte wienerbrunch med sopranen Dorte Elsebet Larsen og hendes wienertrio, violinist Jan Rohard, cellist Søren Friis og pianist Peter Hougaard.

Dorthe Elsebet er uddannet fra Det kgl Teater/Operaen og er kendt for sin smukke stemme og alsidige, humørfyldte optræden. Hun er uddannet som solist fra Operaen/Det kongelige Teater, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, samt Mozarteum i Salzburg og vandt i 2001 en international sangkonkurrence i Italien. Dorthe Elsebet har som solist optrådt for flere millioner mennesker i over 3000 forestillinger, klassiske lied- og orkesterkoncerter, musikalske underholdningsshows og recitals.

Hun har indspillet flere cd'er, og modtaget samtlige priser for hendes sprudlende talent og synger i dag som freelance, og har de senere år sunget shows i udlandet bla. i Esslingen, Heidenheim, Berlin, Paris, Gran Canaria og Mallorca.

Dorthe Elsebet har i over 30 år optrådt som operasolist i ind- og udland for flere millioner mennesker i over 3000 forestillinger, klassiske lied- og orkesterkoncerter og operaunderholdningsshows. Formiddagens program byder på bl.a. skønne operette arier og valsende wienerklange af bl.a. J. Strauss, F. Lehar samt Emmerich Kálmán.

Værd at vide
Brunch inkl. Kaffe/the leveret af teaterbygningen inkluderet i prisen.

Unummererede siddepladser.
Dokumentation for betaling forevises ved indgangen.


Dorthe Elsebet