Skip to content
Closeup af frisk buket blomster bundet i buket

Blomsternes og naturens verden - kreativ workshop

Blomsternes og naturens verden - kreativ workshop

På dette kursus kommer vi rundt i flere af de spændende kroge af blomsternes og naturens verden.

Vi tager udgangspunkt i årstidens mate- rialer og arbejder med forskellige farver, former, teknikker og teksturer. Vi giver os i kast med at bin- de luftige, naturlige buketter, smukke forårskranse samt lave dekorationer i oasis. Der bliver lagt stor vægt på positiv sparring og den gode samtale. Er du løbet tør for inspiration, eller vil du gerne lave noget personligt og smukt til hjemmet, er dette holdet for dig. Du kan se hele programmet herunder:

1. gang:
Vi binder luftige og lette buketter, som får et naturligt, marklignende udseende. Vi bruger årstidens blomster og lærer b.la. om holdbarhed og varernes soignering samt farvesammensætning. Medbring gerne en vase af 20-25 cm. højde uden for stor åbning.

2. gang:
Vi lærer grundprincipperne i at binde en krans. Med forårets mange smukke og spæde materialer som udgangspunkt vil vi sammensætte forskellige former og farver, så binderiet både bliver spændende og holdbart.

3. gang:
Med tanke på den kommende påske vil vi lave en dekoration i oasis med årstidens materialer, hvor påsken vil komme til udtryk. En kompakt dekoration hvor du selv medbringer det underlag, du kunne tænke dig at lave en fin dekoration i. Der vil også være et underlag at tilkøbe, hvis man ikke kan finde noget derhjemme. Medbring evt. et fad eller skål, der passer til højst 1⁄2 blok oasis.

Værd at vide
Udgifter til materialer af kr. 300-400,- pr. undervisningsgang afregnes direkte med underviseren. Der er inkluderet sakse, knive, ståltråd, div., samt kaffe, the og lidt mundgodt i prisen.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.