Skip to content
Bind dine egne fortryllende buketter, Blomsterbindingshold hos FOF Køge Bugt

Lav fortryllende blomster til dit hjem

Lav fortryllende blomster til dit hjem

På dette kursus skal vi binde skønne buketter, fine efterårskranse og lave smukke adventsdekorationer i sæsonens farver og materialer. Du vil få masser af teknikker, tid til fordybelse og lov til at bruge din fantasi til at skabe fortryllende kreationer, der kan pynte i dit hjem. Efter hver undervisningsgang får du naturligvis dine buketter og blomsterdekorationer med hjem, så de kan pryde dit hjem.

Udgifter til materialer må påregnes og  afregnes direkte med underviseren.

Bemærk. Max 7 deltagere. Undervisningen foregår i underviserens eget hyggelige atelier.  

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål.

Du finder programmet for kurset herunder: 

Torsdag d. 8. september 2022 

Her vil du lære eller udvikle dine evner til at binde skønne buketter. Vi skal både binde en høj, vild buket og en lav, tæt buket. Medbring to vaser; en lav af ca. 10-20 cm og en høj af ca. 20-40 cm. Beregn ca. 300,- kr. til materialer.

 

Torsdag d. 13. oktober 2022 

Her skal vi binde fine efterårskranse, der kan hænge på din hoveddør eller pynte indenfor i dit hjem. Der bindes evt. på messingringe med naturens materialer. Beregn ca. 200-300 kr. til materialer. 

 

Torsdag d. 24. november 2022 

Her skal vi lave en smuk adventskrans og en ju- ledekoration. Gangen før aftaler vi, om du vil lave din krans på et fad som en dekoration eller binde en krans med naturens materialer. Du vil lære at opbygge dine dekorationer og få andre teknikker til at opnå et fantastisk resultat. Beregn ca. 300- 500 kr. til materialer.