Skip to content

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og senest den 1. juli er hele efterårsprogrammet online. Du kan allerede nu gå på opdagelse

Se alle nyheder
Broderi med frie sting, Kreative Kurser hos FOF Køge Bugt

Broderi - frie sting

Broderi - frie sting

Drømmer du om mere farve på hverdagen og om at have lækre materialer mellem hænderne, alt imens du kommer i en tilstand af flow? Om du er begynder, eller har mange års erfaring, så kan dette være et inspirerende kursus for dig, der har eller ønsker at have broderi mellem hænderne.

På dette hold omdanner vi inspiration til smukke broderimotiver. Med afsats i form og farve, får du undervisning i at skabe motiver, som du kan brodere op. Vi taler om materialer og sammensætning af farver, og du lærer at designe et mønster helt fra bunden. Undervisningen vil være helt overordnet og ned til mindste detalje, både i forhold til designprocessen og den endelige udførsel. Vi arbejder med: komposition, valg, optegning og overførelse af motiv, stingtyper, materiale og endelig med montering - altså kyndig vejledning hele vejen fra ide til produkt. Hvis du ikke har en ide om motiv, skal du ikke fortvivle; der vil være inspiration at hente ved fremmøde.

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål.